Moodboard Hyresrätter



JM bygger inte bara bostadsrätter utan även hyresrätter som man också förvaltar. Jag har fått det roliga uppdraget att inreda 3 st lägenheter som kommer att bebos av JMs traineer. Det är oftast unga, ny utexaminerade ingenjörer som går JMs traineeprogram och de har inte alltid möjlighet att själva ordna med bostad och då ska JM kunna erbjuda en bostad som de kan bo i under tiden de går programmet.
Uppdraget var att inredningen skulle vara ungefär lika i alla tre lägenheterna men jag har försökt utnyttja kvadratmeterna till fullo så det blev tillslut inte helt lika inredning. Alla har fått så stora soffor som möjligt (som även kan fungera som extra säng om man får besök) och jag har försökt inreda i en klassisk stil som ska passa både tjej och kille. Inte för mycket färg så att trender kan passera. Nästa måndag flyttar första traineen in och det ska bli väldigt spännande att se om hon kommer att trivas i sitt hem.



Så här kommer de att möbleras, I den mindre lägenheten kommer vi att bygga ett sovpodium så att sängen skärmas av från övriga hemmet. En vikvägg ska också tillverkas. Lite bilder från de två första lägenheterna kommer här på bloggen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar